Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Marsepeinen vingers van Öznur Karaca

op 07 oktober 2017 door

Taalexpert en stand-upcomedian Öznur Karaca schetst in haar debuutroman Marsepeinen vingers de portretten van beschadigde mensen die geconfronteerd worden met de gevolgen van hun keuzes en verlangen naar een onbereikbaar verleden. Soms volstaat een mensenleven niet om een uitweg te vinden. Wil jij graag met een groepje medelezers dit boek lezen en bespreken, schrijf je dan in voor de online leesclub. We versturen vijftien leesexemplaren aan de meest enthousiaste inschrijvers. 

Marsepeinen vingers

Servi groeit op in de jaren vijftig in Turkije. Ze is negen wanneer haar vader sterft. Haar moeder ontdekt dat ze plots heel kwetsbaar is met vijf vaderloze kinderen. Maar Servi is er gerust op. Ze is immers voorbestemd voor grootse dingen. Met dat verhaal groeit Servi op. Als het lot je zo gunstig gezind is, waarom zou je je dan nog zorgen maken? De werkelijkheid beslist er anders over. Servi komt terecht in Gent, en tracht ontgoochelingen en tragiek een plaats te geven.

Lees een fragment



Reacties op: Marsepeinen vingers van Öznur Karaca

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Öznur Karaca

Öznur Karaca

(1977) werkt als taalexpert. Ze studeerde Germaanse Talen aan de Universiteit Ge...