Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Heb jij 'Een fractie van het geheel' gelezen?

op 15 september 2016 door

In het eerste weekend van september kon je het debuut van Steve Toltz, Een fractie van het geheel, gratis downloaden. Het was een cadeautje van Hebban en Uitgeverij Atlas Contact om te vieren dat acht jaar na dit succesvolle debuut eindelijk een nieuwe roman verscheen: Moeras.

Een fractie van het geheel

Moet Jasper Dean zijn paranoïde vader Martin haten of houdt hij eigenlijk zielsveel van hem? Moet hij medelijden met hem hebben of hem vermoorden? Zijn vader, een maniakale, onaangepaste filosoof die altijd krampachtig probeert het leven te analyseren, maakt zijn zoon tot onwillig klankbord voor al zijn bevindingen. Martin Dean probeert zijn leven lang uit de schaduw van zijn broer te stappen: de succesvolle, populaire sportheld annex topcrimineel Terry Dean.

Na zijn vaders dood blikt Jasper terug op het excentrieke leven van zijn vader, een man die iets groots en meeslepends wilde nalaten aan een wereld die hij tot in het diepst van zijn ziel verachtte.

En?

Heb jij Een fractie van het geheel gelezen? Zo ja, wat vond je van het boek?



Reacties op: Heb jij 'Een fractie van het geheel' gelezen?

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Steve Toltz

Steve Toltz

Steve Toltz (1972, Sydney) veroverde in 2008 de wereld met de prettig gestoorde ...