Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 1: Cover en verwachtingen

op 17 december 2022 door

Vraag 1 is de bekende opwarmvraag. Voor deze vraag hoef je nog geen letter gelezen te hebben. Het is dé gelegenheid om een beetje in de leesclub te komen, elkaar nog wat beter te leren kennen en alvast wat te discussiëren over niet-inhoudelijke, maar wel belangrijke dingen.

af3dc672dfc77149ed5a7736fcdcbf79.png

De cover

1a. Op de foto staan de covers van de drie boeken in de Alex Berger-serie. Vind je de covers bij elkaar passen, en hoe zou je de stijl omschrijven? Leg uit.

1b. Welke cover vind je het mooist, en waarom?

Verwachtingen

Toni Coppers werd meerdere malen voor literaire prijzen genomineerd, onder andere de Diamanten Kogel (De geheime tuin en Iris was haar naam) en de Gouden Strop (De moord op Arno Linter). Hij wist diverse keren de Hercule Poirot Publieksprijs te bemachtigen. Met Val won hij in 2021 de Hebban Thrillerprijs. En dit jaar won Coppers de Max Gouden Vleermuis.

1c. Wat zijn je verwachtingen voor Offer? Worden die verwachtingen mede bepaald door de prijzen die de auteur won? Graag met uitleg.



Reacties op: Vraag 1: Cover en verwachtingen

Meer informatie