Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

5/ Personages en locaties

op 01 mei 2024 door

Bij vraag 4 hadden we het over de mythische wezens in ons leesclubboek. Vandaag gaan we het over de menselijke personages hebben. Ik ga niet vragen wie je favoriete en minst favoriete personage is, dat zou te veel voor de hand liggen. Hoe luidt de vraag dan wel?

5a/ Kies een locatie uit het boek en vertel met welk personage (niet een van de mythische wezens dus) je daar graag heen wilt. Waarom kies je voor die specifieke plaats? Wat gaan jullie daar doen? Waar gaan jullie over praten?  

(Ga er voor het gemak vanuit dat je de gekozen locatie zonder al te veel kleerscheuren ook weer kunt verlaten, de mythische wezens zullen je niet lastigvallen, je brengt het er sowieso levend vanaf.)

5b/ Sluit het karakter van je gekozen personage aan op het jouwe of net niet? Typeer je personage in een aantal woorden, hoe heb je hem/haar ervaren?

Een beetje overlap in de antwoorden is bij deze vraag niet erg, maar probeer toch niet allemaal voor dezelfde plaatsen en personages te gaan.

Wil iedereen in zijn antwoord alsjeblieft duidelijk 5a/ en 5b/ vermelden? 



Reacties op: 5/ Personages en locaties

Meer informatie