Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

9/ Tweede deel van de trilogie

op 07 mei 2024 door

Onmogelijke wezens zou het begin van een trilogie zijn. Bij vorige vragen bleek meermaals dat er nog niets bekend is over het tweede deel, en dus gaan we de auteur een beetje helpen, inspiratie geven. Christopher is nog steeds een hoofdpersonage, maar hoe moet dat met Mal? Wie krijgen er verder nog een rol? En welke avonturen zullen de personages beleven?  

Jij mag de opzet van het verhaal bedenken. Laat ons weten waar en wanneer het zich afspeelt. Schets de omstandigheden, vertel met welke gebeurtenis de personages te maken krijgt, enz… Kortom, maak de potentiële lezer nieuwsgierig. 

Belangrijk! Je verwerkt je ideeën in een tekst zoals die op de achterflap van het nieuwe boek zou kunnen staan. Begin dus niet met iets als “ik denk/ik hoop/het boek gaat over”, maar schrijf een insteek voor een nieuw verhaal; neem er desnoods ter inspiratie de achterflap van een paar boeken bij. Richtlijn 100-150 woorden. 



Reacties op: 9/ Tweede deel van de trilogie

Meer informatie

Gerelateerd