Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Over haar lijk, vraag 4: Spanningsopbouw en plot

op 04 oktober 2020 door

Vraag 4 Spanningsopbouw en plot

In een thriller is het belangrijk dat er sprake is van een goede spanningsopbouw en een of meerdere verrassende plottwists.

4.a. Wat vond je van de spanningsopbouw? Vond je het gedoseerd opgebouwd of had het voor jou misschien sneller of langzamer gemogen? Graag met toelichting.

4.b. Er zijn verschillende plottwists. Vond je die verrassend of zag je ze misschien al aankomen? Ik had zelf bijvoorbeeld al snel in de gaten dat Jason zat te sjoemelen met zijn bedrijf en dat Keisha verliefd was op Marcie. Ook Elizabeth vertrouwde ik niet, maar haar grote rol in het in het geheel had ik dan weer niet zien aankomen. Wat vond jij het meest verrassend en/of origineel en waarom?

4.c Het verhaal eindigt met een epiloog, Vond je dat nodig voor de afsluiting van dit verhaal? Graag met toelichting waarom je dat vindt.

4.d Wat denk je dat het antwoord van Jason is op de vraag van Elizabeth in de laatste regel van het boek? Spaart hij Marcie of neemt hij wraak? Wat zou jij zelf kiezen als je in de schoenen van Jason zou staan? Verdient ze wraak of niet?



Reacties op: Over haar lijk, vraag 4: Spanningsopbouw en plot

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Sarah Pinborough

Sarah Pinborough

Sarah Pinborough (1972) is de nummer één New York Times bestsellerauteur van de ...