Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 1: Cover en titel

op 29 november 2020 door

We werken met tien separate discussiepagina's, iedereen kan zijn antwoorden dus in het grote, witte veld onderaan schrijven. Reageren op de bijdragen van anderen doe je via de grijze Reageer-knop, hoe meer hoe liever! Zo krijgen we een boeiende leesclub met veel interactie

Deze eerste vraag is te beantwoorden zonder dat je het boek hebt uitgelezen.

We hebben het in het café al over de cover gehad en hoe deze aanvoelde. Laten we nog even verder kijken naar wat er nog meer over te zeggen valt. 

1.a. Wat vind je van de donkere kleuren? Trekken die je aan? Als je dit boek in de boekhandel had zien liggen, was het je dan opgevallen? Waarom wel of niet?

1.b. De titel is Piranesi. Wat weet je over de echte Piranesi? Zei deze naam je iets voor je aan deze leesclub deelnam?

1.c. Het boek heeft illustraties op de schutbladen. Waar doen deze illustraties je aan denken? Voor diegenen die al begonnen zijn met lezen (of al klaar zijn), kan je deze illustraties terugvinden in het verhaal? (Probeer geen spoilers in je antwoord neer te zetten voor de lezers die nog niet klaar zijn)



Reacties op: Vraag 1: Cover en titel

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Susanna Clarke

Susanna Clarke

Susanna Clarke (1959) is de schrijver van Jonathan Strange & Mr. Norrell (20...