Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Qualityland van Marc-Uwe Kling

op 20 april 2019 door

In 2018 verscheen De Kangoeroekronieken, een roman in stukjes, van Marc-Uwe Kling. In de leesclub rond dat boek bleek Kling een 'love it or hate it'-stijl te hebben. Over enkele dagen verschijnt een nieuwe vertaling van een van zijn boeken, Qualityland.

Qualityland

Welkom in QualityLand, het beste en meest geavanceerde land ter wereld! Hier draait alles om het optimaliseren van je leven. QualityPartner vertelt je wie het beste bij je past en zelfrijdende auto’s weten precies waar je naartoe wilt. Werk, vrije tijd en relaties, alles wordt door algoritmes bepaald.

De inwoners van QualityLand vertrouwen zozeer op de objectiviteit en doeltreffendheid van moderne technologieën, dat er zelfs een androïde in de race is voor het presidentschap. Maar als het systeem zo perfect is, waarom zijn er dan drones met vliegangst en vechtrobots met een posttraumatische stressstoornis?

Benieuwd geworden naar deze bijzondere roman? Lees een fragment via onderstaande link!

Lees hier de Sneak Preview



Reacties op: Qualityland van Marc-Uwe Kling