Stel een vraag aan Anne West

op 25 juni 2018 door

Anne West is auteur van de Fantasyseries 'De Macht van het Zwaard' en 'De Koningskronieken'. Tegenwoordig schrijft zij ook chicklits zoals 'Cameramania', 'Superchef'en 'Blijf Af!' en 'Lekker is dat!'. Korte verhalen schreef zij voor de bundels 'Summer Nights', 'Summer Cocktail' en 'Summer Lovin'' Haar korte fantasy verhaal 'De Primeur' werd geplaatst in Pure Fantasy en met een ander verhaal, 'Een Symbiose' scoorde ze hoge ogen bij de Paul Harland Prijs.

In juli 2018 verschijnt het eerste deel van een nieuwe Feel Good trilogie: 'De Stadstuin: Maud' bij Zomer en Keuning. In deze serie volgen we drie zussen die opgescheept zitten met een verwaarloosde Stadstuin die hun leven helemaal op zijn kop zet. Anne West is naast auteur van romans ook freelance tekstschrijver van onder andere e-learning programma's, artikelen en blogs voor diverse opdrachtgevers.

Stel je vraag

Heb jij een leuke, spannende, interessante vraag over Maud of de andere boeken van Anne West, laat hem dan achter onder dit artikel. Pas in je vraagstelling nog wel een klein beetje op me spoilers.Reacties op: Stel een vraag aan Anne West

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Anne West

Anne West

Anne West is auteur van de Fantasyseries 'De Macht van het Zwaard' en 'De Koning...

Gesponsorde boeken