Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leesclubdiscussie [spoilers toegestaan]

op 22 oktober 2018 door

Gedurende de Hebban Leesclub zijn wij benieuwd naar jouw mening over het boek. Om het boek inhoudelijk goed te kunnen bespreken, gaan we het boek samen bespreken, waarbij de leesclubcoördinator het tempo aangeeft waarin de vragen worden gesteld. Opgelet: We gaan hier niet volgens de standaard leesclubvragen werken, maar de vragen worden aangepast aan het werk van Willem Elsschot en dit specifieke boek. 

Let op: In deze leesclub zal er per vraag een apart item worden geopend. Volg deze leesclub zeker en klik op de links naar de verschillende items om de vragen terug te vinden en te antwoorden.

De leesclubdiscussie opent vanaf 21 of 22 november. Die wordt afgesloten op 14 december. De recensies worden ingewacht op de boekpagina op ten laatste 16 december. Bij ontvangst van een gratis exemplaar van Hebban is deze recensie (min 150 woorden) verplicht. Tips om een goede recensie te schrijven kan je hier vinden: https://www.hebban.nl/tips-voor-een-betere-recensie.

Vragen

1) De personages

2) De heer en mevrouw Brulot

3) Louise en Richard Grünewald

4) Humor of ironie

5) Spanning

6) Schrijfstijl

7) Sfeer en setting

8) Elementen uit het boek die het meest bij blijven

9) Waardering

10) Wat je het meest bij blijft van deze leesclub


Volgende stap:

Schrijf je recensie van minimaal 150 woorden op de boekpagina van het leesclubboek en plaats een quote uit je recensie plus je sterrenwaardering in 'Schrijf je recensie'.



Reacties op: Leesclubdiscussie [spoilers toegestaan]

Meer informatie

Gerelateerd