Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

24 in '24 drie maanden later

op 30 maart 2024 door

24 in '24 nam een vliegende start, het aantal gelezen boeken gaat gestaag omhoog. Maar hoe gaat het met jullie na drie maanden? Gaat het vlot? Te snel? Te traag? Net goed? Is jullie LUEK-stapel al weggewerkt of is het einde nog lang niet in zicht? En vooral: welk LUEK-boek heb je tot nu het liefste gelezen?

 

 

Voor het gemak kijk ik even bij mezelf (ine). Ik vind het wel vlot gaan. Ja, er komen steeds niet-LEUK-boeken tussen de LUEKerds geslopen, maar dat ik had niet anders verwacht. En ik zit toch al op een mooi resultaat van tien boeken. Aan dat tempo haal ik de 24 in '24 wel. In elk geval is mijn voorraad nog groot genoeg, ik kan nog voor jaren voort. En wat ik het liefste las tot nu, dat was Empusion van Olga Tokarczuk.

 

 

7f34884d79e70dcb14b33a763c35f374.jpg

En met jullie? Hoe gaat het ermee? Deed jij al een prachtontdekking in de LUEK-kast? Wat is jullie grootste aanrader voor de medelezers?

 

Ook op dit nieuwe babbelblad kunnen jullie ook andere dingen over 24 in '24 kwijt! En op de toekomstige babbelbladen. Praat dus lekker verder, het is supergezellig! We zouden het erg fijn vinden als jullie meedoen en telkens mee verhuizen naar het volgende plekje.

 

(Afbeelding van Veronika Andrews via Pixabay)

 

 

DIENSTMEDEDELING: de e-postbus voor onze covercompetitie is geopend!

Weten jullie het nog, begin maart groeide het idee om een covercompetitie te organiseren?
Denk nog eens diep na, keur en geniet van de buitenkant van de LUEK-boeken van 2024 die je al las. Verklap nog niets maar stuur de titel en de Hebban-link van het boek dat er het mooist uitziet (ook al bevat het een draak van een verhaal) door naar: ine.hebban@gmail.com . Maar controleer eerst even of jouw cover overeenkomt met de cover die op Hebban staat en zo niet, stuur me dan een foto van jouw boek. Een kort(!) promotekstje erbij moet niet, maar mag, de enige voorwaarde is dat het alleen gaat over hoe het boek eruitziet, niet over wat erin staat. Doe dit tegen uiterlijk 30 april. Begin mei post ik ze dan in een nieuw artikel en kunnen we samen de allermooiste van onze mooiste LUEK-covers van het eerste trimester van 2024 bepalen. Hopelijk doen jullie mee!?



Reacties op: 24 in '24 drie maanden later

Meer informatie