Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

24 in '24! uit. uit! uit?

op 26 februari 2024 door

Boeken uit de kast!? Voor sommigen is het een van de leuke bijkomstigheden van LUEK. Voor anderen de grote doelstelling erachter. En nog andere LUEK-lezers denken er in de verste verte niet aan. 

 

Margreeth wil graag weten wat jullie met de gelezen LUEK-boeken doen. Zelf heeft ze het moeilijk om afscheid te nemen van haar boeken, zo las ik ergens, ook al heeft ze al een paar dozen gevuld. Jolande had het een hele tijd geleden al over kastverlaters. Ook de mooie term kastvlieders is een hele tijd geleden al gevallen. Daf beschouwt het als een echte taak om een en ander weg te doen. Bij Dianne daarentegen kleeft aan elk boek een herinnering, die krijg je niet zo maar buiten natuurlijk.

 

 

1028cb39a8248993fa20aa23ad6bd251.png

Wat doen jullie? Er is al veel over gezegd, de afgelopen babbelbladen, maar hier zetten we het nog eens allemaal op een rij. Willen jullie boeken uit de kast? En zo ja, lukt dat? En hoe?

 

Ook op dit nieuwe babbelblad kunnen jullie ook andere dingen over 24 in '24 kwijt! En op de toekomstige babbelbladen. Praat dus lekker verder, het is supergezellig! We zouden het erg fijn vinden als jullie meedoen en telkens mee verhuizen naar het volgende plekje.

Ondertussen is een nieuw babbelblad geopend, je vindt ons nu hier: https://www.hebban.nl/spot/literatuur-cafe/nieuws/24-in-24-drie-maanden-later

 

 

 

(afbeelding via Pixabay van Clker-Free-Vector-Images)



Reacties op: 24 in '24! uit. uit! uit?

Meer informatie