Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het wat luister jij in 2023 café is geopend

op 16 januari 2023 door

Een nieuw jaar en een nieuw café: Het Wat luister jij in 2023 café. Hier kan je laten weten wat je hebt geluisterd en wat je ervan vond (vinden wij heel leuk!)

De muren zijn geschilderd in de kleur van het jaar 2023 (viva magenta, zie header), de zitkussens zijn vervangen door comfortabele loungebanken en eggchairs, maar de sfeer blijft hetzelfde: een cosy café waar je zo nu en dan aanwipt om jouw ervaring met de geluisterde boeken te delen. Lekker rond de open haard en is het daar te warm voor, dan plof je lekker in één van de hangmatten die buiten staan. Dit café past zich aan de weersomstandigheden en de jaargetijden aan. Dat is natuurlijk heel handig, want zo kunnen we de nieuwste tips van iedereen lang blijven volgen in plaats van telkens een ander café te moeten openen. 

Plaats in de reacties het boek dat je luistert, waarom je het hebt uitgekozen. Laat ons weten wat je van de voorlezer vindt en of het boek fijn is om naar te luisteren. Zo verzamelen we mooie tips waar andere luisteraars weer iets aan kunnen hebben. Ook als het helemaal niks is mag je het laten weten.

Wij wensen jullie veel plezier met luisteren en hopen dat we elkaar van mooie tips kunnen voorzien. 

Helma, Marieke, Jeanet en Barbara



Reacties op: Het wat luister jij in 2023 café is geopend

Meer informatie

Gerelateerd