Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Discussietopic week 4

op 19 augustus 2019 door

Week 4 van de discussie is aangebroken en het eerste gedeelte van De Mismaakte Ridder is uit.
Bij deze eerste meeleesclub worden invullingen van de deelnemers sterk aangeraden. Is er een thema, scène of iets anders waar jij het graag met de andere deelnemers over wil hebben? Plaats jouw vraag of stelling dan gerust hieronder!
Om orde in de mogelijke chaos te houden moet je de GRIJZE knop gebruiken om op iemand anders te reageren. Zo blijven de antwoorden op een specifieke vraag van een deelnemer mooi bij elkaar.
Wil je een nieuwe stelling/vraag/opmerking aanmaken? Dan gebruik je gewoon het witte testvakje. Je hoeft niet per se steeds een nieuwe discussie te beginnen, maar je kan ook een leuke quote delen die je opviel of praten over een scène die je opviel. Zowat alles mag, zolang het over de leesstof van deze week gaat. 
Let op: je mag natuurlijk gewoon verder praten in de topics van eerdere weken als je daar nog iets over kwijt wil.

Opwarmvragen

Op verzoek van de deelnemers zal nu geen opwarmvraag worden gesteld. Voel je dus vrij om zelf vragen te bedenken of over bepaalde onderwerpen te schrijven!



Reacties op: Discussietopic week 4

Meer informatie