Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Discussietopic week 2: [spoilers] t/m hoofdstuk 30

op 04 september 2019 door

Het tweede deel van het meeleesboek loopt tot en met hoofdstuk 30. Discussieer hier over alles wat je in dit deel van het boek opviel.

Dit is een meeleesclub, geen leesclub, dus iedereen mag elkaar vragen stellen.
Om orde in de mogelijke chaos te houden moet je de GRIJZE knop gebruiken om op iemand anders te reageren. Zo blijven de antwoorden op een specifieke vraag van een deelnemer mooi bij elkaar.

Wil je een nieuwe stelling/vraag/opmerking aanmaken? Dan gebruik je gewoon het witte testvakje. Je hoeft niet per se steeds een nieuwe discussie te beginnen, maar je kan ook een leuke quote delen die je opviel of praten over een scène die je opviel. Zowat alles mag, zolang het over de leesstof van deze week gaat.

Let op: Plaats a.u.b. geen spoilers hieronder over de volgende delen! Je mag natuurlijk gewoon verder praten in het topic van het eerste deel als je daar nog iets over kwijt wil.

Als start van de discussie, zijn we wel benieuwd of na het lezen van het tweede gedeelte, je al beter in het verhaal komt. Kan je je inmiddels al beter een mening vormen over de personages en het verhaal? Heb je al een favoriet personage? En waarom?

 



Reacties op: Discussietopic week 2: [spoilers] t/m hoofdstuk 30

Meer informatie