Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Discussietopic week 4: t/m het einde [spoilers]

op 11 september 2019 door

Het laatste deel: het einde, de finale, de epiloog. Had jij verwacht dat deze keuze werd gemaakt? Denk jij dat de relaties nog gered kunnen worden? En last but not least, zijn je verwachtingen uit gekomen en wat vind je van We doen wat we kunnen?

Discussieer hier over alles wat je in dit laatste deel van het boek, of het verhaal als geheel opviel. 

Iedereen mag elkaar vragen stellen in deze meeleesclub dus ga je gang! Om een beetje orde te houden vragen we je om de GRIJZE reageerknop te gebruiken om op iemand anders te reageren. Zo blijven de antwoorden op een specifieke vraag van een deelnemer mooi bij elkaar.

Wil je een nieuwe stelling/vraag/opmerking aanmaken? Dan gebruik je gewoon het witte testvakje. Je hoeft niet per se steeds een nieuwe discussie te beginnen, maar je kan ook een leuke quote delen die je opviel of praten over een scène die je opviel. Alles mag nu het boek uit is!

Ter inspiratie geven we je hieronder alvast wat vragen mee om over na te denken/te discussieren:

  • Zag je de keuze om het hart van Elisa aan Madelon te geven al van verre aankomen of kwam het toch als een verrassing en wat vind je van die keuze? Snap je de keuze of had je iets anders gedaan gezien de situatie in het boek?

  • De gezinnen hebben na de beslissing geen contact meer met elkaar, denk je dat dit ooit nog zal gaan gebeuren of denk je dat de relaties zo verbroken zijn dat er niets meer te redden valt?

  • Welke verwachtingen had je bij We doen wat we kunnen en in hoeverre zijn deze uitgekomen. Wat vond je van het boek en zou je het andere lezers aanraden? 

  • Het boek gaat verfilmd worden, vind je We doen wat we kunnen een geschikt boek om te verfilmen en waarom wel of niet? Zou je de film gaan zien?

Vergeet ook niet om je recensie te plaatsen op de boekpagina van We doen wat we kunnen vóór 21 september aanstaande!



Reacties op: Discussietopic week 4: t/m het einde [spoilers]

Meer informatie