Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Karamelkoffie bij de boeken

op 04 juni 2017 door

Op We Love Crime heb ik net een verslag geplaatst over de signeersessie met Hilde Vandermeeren die gisteren plaatsvond. Het zou een beetje onnozel zijn om op mijn persoonlijke blog nog een keer hetzelfde verhaal te doen. Dus heb ik het hier kort over de literaire, maar vooral culinaire geneugten van zaterdag 3 juni.

Afspraak in Standaard Boekhandel in het Westvlaamse Torhout. En wat ligt daar, behalve het nieuwe boek van Hilde dat ik wil kopen en laten signeren? Honderden, nee duizenden andere boeken. L’embarras du choix, zoals ze in het Frans zo mooi zeggen (zoveel keuze hebben dat kiezen moeilijk wordt). Ik ben ontzettend braaf geweest en heb slechts twee boeken gekocht : Schemerzone van Hilde Vandermeeren en Sudoku van Bart Debbaut. Kortsluiting van Christine Bols wilde ik ook best meenemen, maar dat vond ik niet direct (niet erg, die komt later deze maand wel aan de beurt). Jullie zien het, ik was in een uiterst Vlaamse bui gisteren. 

574a95e0c4710da652a25e284657e4c1.jpg

Tot zover de literaire geneugten. Tijd dan voor de culinaire pleziertjes van het leven, met als hoogtepunt karamelkoffie! Iemand van jullie die dat kent? Ons gezelschap (de dag met twee begonnen en met vijf geëindigd) had er in elk geval nog nooit van gehoord. Wij wilde onze zoveelste koffie verkeerd bestellen en kregen toen als suggestie karamelkoffie, speculooskoffie en hazelnootkoffie. Ik persoonlijk heb de eerste en de laatste geprobeerd en ik kan jullie verzekeren: karamelkoffie (tenminste die uit de Picasso in Torhout) is zalig! 

Op de foto, van links naar rechts: Ingrid, Greet, Nancy, Cees en Hilde. By the way, de croque rechts op de laatste foto dateert van voor de signeersessie, ook lekker :-) 

e0b772a86783dce56a163f9d8625d312.jpg

En oh ja, tussendoor was er dus de signeersessie, maar daarover ging ik het in deze blog niet echt hebben. Ik verwijs graag naar het artikel op We Love Crime en plaats hier enkel wat foto's. 

0c3f1d9e32cdeec1b701783f49421336.jpg

Plots was het bijna 21h en moesten we toch echt op huis aan (Hilde speelde een thuismatch, de anderen moesten nog 100 tot 200 km rijden en hadden een serieuze file te trotseren). Ter info, de signeersessie was van 14h tot 16h, we zijn dus vijf uur lang ‘eventjes iets gaan drinken’… Bedankt iedereen voor het fijne gezelschap, ik heb me super geamuseerd gisteren!

Tot schrijfs, 
Greet 



Reacties op: Karamelkoffie bij de boeken

Gerelateerd