Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Thrillers september 2017

op 01 september 2017 door

De zomervakantieperiode, en dus ook de komkommertijd, is zo goed als voorbij en aan het aantal boeken dat deze maand uit gaat komen, is dat goed te merken. Het zijn er flink meer dan in juli en augustus. En zoals jullie van We Love Crime gewend zijn, geven we een overzicht van de spannende boeken die in september gaan verschijnen. Er zit vast wel iets tussen waar je voorkeur naar uitgaat.

1 september 2017
Een nieuw begin - Angelique Haak
De erfzonde - Aad Vlag                                                                                    

5 september 2017
Maffia paradijs - Stan de Jong & Koen Voskuil (true crime)
Als ik aan je denk - Laura Lippman
Donkere fluistering - Debra Webb
Onbekend verleden - Carol Ericson 

7 september 2017
Angst - Dirk Kurbjuweit
De man die zijn schaduw zocht (millennium 5) - David Lagercrantz
Angstaanjagend mooi - Taco Veldstra          
De vluchteling die alles achterliet - Anne Van Doorn                                     

11 september 2017
De sekte - Mariette Lindstein
Highway 245 - Herbert De Paepe & Els Depuydt 

12 september 2017
Puta - Sterre Carron

13 september 2017
Schemering - Bernard Minier

14 september 2017
Ik weet een geheim - Tess Gerritsen
Het Venetiaans concerto - Wim Belaen 

15 september 2017
Tot as - Lisa Bjurwald
Contact! - Esther van der Ham 

19 september 2017
Weg - Bill Beverly
Zij die gaan (Beier trilogie 2) - Ingar Johnsrud

21 september 2017
Het noordwater - Ian McGuire 

22 september 2017
Het dilemma - Samantha King 

25 september 2017
De dwergbowler - Peter de Zwaan 

26 september 2017
Schone slaapsters - Stephen & Owen King
De Cock en een duivels dilemma - Appie Baantjer/Peter Römer
In het vizier - Karen Rose
Grensgebieden - Arne Dahl
Een schitterende middag - Gin Phillips 

27 september 2017
De butlerknop - Pieter Aspe
Het tweede gelaat - Jef Geeraerts

28 september 2017
Het gewicht van de haat - Jo Claes 

29 september 2017
Femme fatale - Anja Feliers

Net als iedere maand hebben de leden van WLC deze lijst doorgenomen en een keuze gemaakt. Niet één keuze trouwens, want deze keer kon gekozen worden uit een boek van zowel een mannelijke als vrouwelijke auteur. En dan natuurlijk een boek waar naar uitgekeken wordt. Hoewel er wel een paar overeenkomsten waren, was ieders voorkeur toch weer divers. Niet vreemd gezien het aantal te verschijnen boeken.

De sekte van Mariette Lindstein staat hoog op het lijstje van Evy, Greet en Fany en is daarmee het boek dat het meest gekozen is. Ze wordt op de voet gevolgd door Ik weet een geheim van Tess Gerritsen, waar de voorkeur van Elly en Joyce naar uitgaat en Als ik aan je denk van Laura Lippman. Chantal en Tessa kiezen zonder twijfel voor dit boek. Karina heeft de nieuwe Karen Rose In het vizier en Marianne ziet Puta van Sterre Carron wel zitten. Tot slot Kees. Hij gaat voor Tot as van de onbekende Lise Bjurwald.

Bij de heren wordt drie keer gekozen voor De man die zijn schaduw zocht van David Lagercrantz. Evy, Greet en Fany zijn opnieuw eensgezind en verwachten heel wat van het vijfde boek in de Millenniumreeks. Karina als Elly hebben een andere mening en denken dat Het gewicht van de haat van Jo Claes een goede keuze is. Joyce heeft onlangs Bernard Miniers eerste boek gelezen en hoopt net zo te kunnen genieten van Schemering. Grensgebieden van Arne Dahl is het eerste van een nieuwe serie en Chantal heeft hier hoge verwachtingen van. Tessa kiest voor het boek met de meest bijzondere titel: Het noordwater van Ian McGuire. Vader Stephen en zoon Owen King hebben samen Schone slaapsters geschreven. Marianne kijkt hier enorm naar uit. Als laatste komt Kees weer aan het woord. En opnieuw kiest hij voor een onbekende: Dirk Kurbjuweit met Angst.

Tot zover dus de keuze van de mensen achter WLC. Ben je het hiermee eens of heb je een andere mening? Laat het ons weten in een reactie.

* Voor onze input maken we gebruik van de verwacht-sectie van Hebban, aangevuld met die informatie die we zelf tot onze beschikking hebben. Dit kan helaas ook tot gevolg hebben dat we wel eens titels missen als de database door de uitgeverij niet up-to-date is gebracht. We hebben ervoor gekozen om heruitgaven niet op te nemen, omdat er voldoende nieuwe boeken verschijnen. Ook kan het gebeuren dat de releasedata verschoven worden, waardoor een boek helaas niet op de genoemde datum beschikbaar zal zijn.



Reacties op: Thrillers september 2017

Meer informatie

Gerelateerd