Welkom in ons Tiendaags Thriller Café

op 09 juni 2022 door

We kijken er al een tijdje met spanning naar uit en morgen is het eindelijk zover: de Nederlandse Thriller Tiendaagse gaat van start! De Crew weet ons vast weer te verrassen met een heleboel artikelen, listmania’s en leesclubs die allemaal één ding gemeen hebben: de Nederlandstalige auteurs en hun boeken.

Ook het Thriller Café laat deze spannende periode niet onopgemerkt voorbijgaan. We openen feestelijk dit Tiendaags Thriller Café, waar iedereen over Nederlandstalige boeken kan praten. Heb je een mening over een Nederlandse of Vlaamse auteur en zijn/haar boeken? Gooi het in de groep. Ben je een verschrikkelijk goed boek aan het lezen of ken je er een dat je niet meer loslaat? Laat het ons weten. Kom je gewoon langs om te genieten van alle tips? Ook goed :-)

Vanavond worden in Utrecht de Nederlandse Thrillerprijzen uitgereikt. Zodra de winnaars bekend zijn, wordt onderstaand lijstje aangevuld met de namen van de auteurs en hun winnende boek/verhaal. Ook daar hebben we met zijn allen vast een mening over, toch? Laat vooral weten of jullie het met de keuze van de eindjury’s eens zijn.

↳  Zilveren Strop: Marjolein van der Gaag - Onder de waterspiegel (e-pub top 5 volgt 19 juni) 
↳ Hebban Thrillerprijs: Anya Niewierra, De camino 
↳  Gouden Strop: Marion Pauw, Vogeleiland
↳  Schaduwprijs: Bas Haan, Lenoir

Oh ja, onze kletshoek #24 blijft natuurlijk open! Actie zal er de komende weken ook zijn in ons Boem Boem Café.

Welkom in het Tiendaags Thriller Café!Reacties op: Welkom in ons Tiendaags Thriller Café

Meer informatie

Gesponsorde boeken