Advertentie

Win! Win! Win!

op 20 december 2018 door

***Deze winactie is gesloten. De winnaar is bekend!***

Kerst en Nieuwjaar zijn er niet voor niets. Ze verdienen het om gevierd te worden en hoe kan dat beter dan met een boekenpakket? De Hebban Crew verwent de lezers graag en daar mogen wij als Thriller Club ons steentje aan bijdragen. Welke boeken kan je winnen en nog belangrijker... hóe kan je ze winnen? Lees verder om meer te weten te komen.

De boeken
Wat staat er op het menu voor de gelukkige winnaar? Een pakket met vijf thrillers waar je je vingers bij kan aflikken. 

Mij zie je niet - Loes den Hollander

De hoofdstukken lezen plezierig omdat ze kort zijn en in een eenvoudige, meeslepende schrijfstijl zijn geschreven. (Recensent Onno)

De tragische eindes van Boris Bastarache - Koen Strobbe

Door deze regelmatige kijkjes-in-de-ziel weet Strobbe zelfs een gekke vorm van sympathie voor Boris te kweken. Dit ondanks de vreselijke daden, waaraan hij zich schuldig maakt. (Thriller Club-lid Gert)

Marionet - Daniel Cole 

Waar Daniel Cole echter over moet waken, is de explosiviteit van de gebeurtenissen. De lezer raakt snel overweldigd door alle ontwikkelingen. (Recensent Katy)

Ik weet een geheim - Tess Gerritsen 

Dit twaalfde deel in de Rizzoli & Isles-serie is een waardige Tess Gerritsen-thriller. Strikt genomen is de plot misschien niet bijzonder verrassend en niet heel experimenteel, maar Gerritsen hoeft zichzelf allang niet meer te bewijzen en het boek is kwalitatief gewoon goed. (Recensent Gerry)

Het negende gebod - Chris Houtman

Origineel, boeiend, spannend, goed geschreven, het zijn woorden die allemaal passen bij Het negende gebod.(Thriller Club-lid Greet)

Hoe kan je meedoen? 
Hoe hoger de inzet, hoe moeilijker de te volbrengen taak. Dat is in dit geval het motto. Wij willen van jullie graag een bloedstollend, kort kerstverhaal van ongeveer 200 woorden (dat mag een beetje variëren). Je mag het onder dit artikel in de reacties neerpennen en dan kiezen we rond 4 januari een winnaar. 

Voor diegenen die graag een voorbeeld willen, heb ik mezelf even volledig laten gaan. 

Max fietst de onverharde, doodlopende weg in. Hij moet zich een beetje haasten, want het is al twee over zeven en hij had eigenlijk om zeven uur met Emma afgesproken om samen kerstavond te vieren in het leegstaande pand waar zijn grootouders tot voor kort woonden. Door de bomen ziet hij de schaduw van het huis opduiken en hij voelt toch even een rilling langs zijn ruggengraat lopen. Emma vond dit romantisch, maar op dit moment lijkt het hem alleen maar eng. 

Hij gooit zijn fiets naast de achterdeur en ziet dat deze al op een kier staat. Gelukkig, Emma is er al. Hij duwt de deur open en roept haar naam, maar er komt geen antwoord. Waar zal ze zitten wachten? Nadat hij alle kamers op het gelijkvloers heeft gehad, besluit hij toch maar de trap op te gaan. Onder de deur van de oude logeerkamer schijnt een zwak licht. Max haalt opgelucht adem en gooit de deur open terwijl hij lachend zegt 'Hier ben je! Ik ben je al een paar minuten aan het zoeken!' 

Maar Max ziet geen Emma. Alleen haar schoenen staan op het bed en daarnaast ligt een envelop met zijn naam erop. Terwijl hij een briefje uit de envelop haalt, bedenkt Max dat Emma toch wel heel ver gaat met haar spelletjes vandaag. Maar niets is minder waar. Op het briefje staat namelijk iets waarvan de angst hem de keel dichtdrukt... 

Emma viert kerst met mij. Kom je ook? 
The Boogieman 

451da24d7f2e7566670de2fe75ba3719.jpgIk hoop dat jullie allemaal veel inspiratie hebben opgedaan door mijn korte verhaal en massaal in de pen kruipen! De verhalen worden gelezen en daarna wordt er uit de inzendingen een favoriet gekozen, of bij meerdere favorieten wordt er geloot! Iedereen veel succes gewenst!

Evy, namens de Thriller Club 

0bec6b13023a52eec8a691069d70856f.pngReacties op: Win! Win! Win!

Meer informatie

Gerelateerd