Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De WLFG feestmaand quiz #1

op 01 december 2017 door

December: de maand waar je bij uitstek heel feelgood van wordt. En We Love Feelgood zou We Love Feelgood niet zijn, als we daar niet een heel fijne feelgood actie aan vast koppelen.

We mogen maar liefst acht keer een mooi boek weggeven. Maar daar moet je wel iets voor doen. Los de vragen op en zet alle letters op de juiste plaats. De oplossing is de titel van het boek dat je kunt winnen. Oké, het is even puzzelen maar daar mag je de hele maand december over doen. Op 31 december om klokslag twaalf uur sluiten we feestelijk af met vuurwerk en champagne en maken we begin januari de winnaars bekend.

Het antwoord mag je naar ons mailen op welovefeelgood@gmail.com onder vermelding van WLFG Feestmaand quiz #1. Puzzelen jullie mee?

De titel die we zoeken is een boek van in totaal 15 letters van een Nederlandse auteur en bestaat uit twee woorden van achtereenvolgens acht en zeven letters. Een van deze woorden is de naam van een land. 

  1. Wat is het eerste boek in de serie met hoofdpersoon Eve Dallas van J.D. Robb? Gebruik de laatste letter van het eerste woord.
  2. Door wie is het boek geschreven dat Diana aan Helma tipte in de boekentip estafette? Gebruik de 1e letter van de voornaam van de auteur.
  3. Welke uitgever is een speciale imprint gestart voor boeken waarin de lesbische liefde centraal staat? Gebruik de 6e letter.
  4. Hoe heet het nieuwste boek van Lisette Jonkman? Gebruik de laatste letter van het tweede woord van de titel.
  5. Welk boek stond bij zeven meiden van We Love Feelgood in de kast en werd gebruikt voor een groepsrecensie? Gebruik de 1e letter van het derde woord.
  6. Uit welk land komt Nathalies favoriete schrijfster? Gebruik de 1e letter.
  7. Hoe heet de hoofdpersoon uit De geheime vrouw van Gill Paul? Gebruik de laatste letter van haar achternaam.
  8. Wat is het laatste deel van de Miss trilogie van Astrid Harrewijn? Gebruik de 6e letter van het tweede woord van de titel.
  9. Wie was onze allereerste Auteur van de Maand (Februari)? Gebruik de 5e letter van de voornaam.
  10. Welke melange is een hit in het WLFG Oktober Herfst Café? Gebruik de 2e letter van het 1e woord.


De letters uit de vragen 1 t/m 8 komen allemaal 1 keer voor in de boektitel die we zoeken. Het antwoord op vraag 9 moet je 2 keer gebruiken en het antwoord op vraag 10 maar liefst 4 keer.

de letter van vraag 3 doet ook 2x mee!

oeps het werd even extra lastig, want als het 15 letters moeten zijn, en we gaven er 14.... sorry.

Succes en heel veel puzzelplezier!



Reacties op: De WLFG feestmaand quiz #1

Meer informatie