Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De WLFG feestmaand quiz #6

op 22 december 2017 door

Puzzeltijd! Vandaag alweer de zesde puzzel. De titel die we vandaag zoeken bestaat uit een woord van zeven letters en is geschreven door een Nederlandse auteur. De enige letter die je twee keer moet gebruiken is het antwoord op vraag 5. Als je alle letters hebt gevonden, is het een kwestie van ze op de goede plaats te zetten. Een uitdaging, maar niet onmogelijk!

Weet je het antwoord, dan mag je dat weer mailen naar welovefeelgood@gmail.com. En wie weet ben jij een van de gelukkigen die dit mooie boek binnenkort in ontvangst mag nemen. Veel puzzelplezier!

  1. Welk dier staat centraal in Dans voor mij van Jojo Moyes? Gebruik de 1e letter.
  2. Sanne vertelt in het artikel met de boeken die ze in december verwacht te lezen, welke schrijfster ze dit jaar heeft ontdekt. Gebruik de laatste letter van haar achternaam
  3. Welk boek is altijd een grote inspiratiebron voor Maureen du Toit, auteur van Glossy Boerin, geweest. Gebruik de 2e letter uit de titel van dat boek.
  4. Wat is het favoriete boek van Marieke in 2017? Gebruik de laatste letter van de titel.  
  5. Wie schreef het kerstverhaal op 18 december? Gebruik de enige klinker die in haar naam voorkomt. Deze letter moet je 2x keer gebruiken.
  6. Wat vliegt er bij Helma om haar oren in Ons niet zo perfecte leven? Gebruik de 1e letter.


Reacties op: De WLFG feestmaand quiz #6

Meer informatie