Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Boekentip-estafette #1: Marleen tipt Sanne

op 13 maart 2017 door

Welkom bij deze nieuwe rubriek bij We Love Feelgood! Vanaf nu lees je elke maand een artikel waarvan een van ons een ander een boek tipt. Dit mag een boek zijn in 'ons' eigen feelgoodgenre, die de ander misschien niet zo snel zou oppakken, of een boek uit een heel ander genre! Zolang het maar wel een feelgoodtintje heeft. Vandaag begint Marleen met een boek voor Sanne!

Geschreven door: Marleen

Ik ging op zoek naar een boek voor Sanne. Ik spitte haar gelezen boeken door op Hebban en ik nam ook een kijkje bij nog te lezen-plank. Mijn vermoeden werd al snel bevestigd: Sanne leest heel veel verschillende boeken. Dit maakt het makkelijk voor mij om een boek te kiezen die ze waarschijnlijk leuk gaat vinden, maar maakt het ook moeilijker om haar daadwerkelijk uit haar comfortzone te halen. Uiteindelijk ben ik voor een boek gegaan die mij een tijdje geleden een ultiem feelgoodgevoel heeft gegeven: Vertel me drie dingen van Julie Buxbaum.

Waar gaat het boek over:
Jessie is verhuisd en alles voelt verkeerd: haar nieuwe kakschool, haar nieuwe huis, haar nieuwe stiefmoeder en haar arrogante stiefbroer. En ze mist haar overleden moeder. Dan krijgt Jessie een mail van een jongen die zich Iemand-Niemand noemt. Ze mag alles aan hem vragen: welke meiden ze moet vermijden, wie haar vrienden zouden kunnen worden en waarom ze beter geen vega-burgers uit de kantine kan eten. Al snel wordt Iemand-Niemand Jessies reddingsboei. Maar wie op school is toch deze mysterieuze jongen?

Vertel me drie dingen is dan wel geen standaard feelgoodverhaal, maar wel een heerlijk young adult boek die de warmte in je hart verspreid! Sanne, ik denk dat je dit boek heerlijk zult vinden! Heel veel leesplezier!

En nu?
Sanne gaat de komende maand Vertel me drie dingen lezen en schrijft hier volgende maand een kort stukje over. Ze raadt dan tevens een nieuw boek aan iemand anders van de Hebban Feelgood Club van 10!

Doe jij ook mee?
We willen jullie ook uitdagen om een beetje uit je comfortzone te stappen! We zouden het heel erg leuk vinden als jullie ook Vertel me drie dingen gaan lezen. Aarzel niet om je mening via Twitter met ons te delen via de #boekentipestafette en natuurlijk onder het volgende boekentip-estafette artikel van Sanne. Ook mag je natuurlijk je recensie van het boek met ons delen!

Veel leesplezier Sanne en natuurlijk ook voor jullie!



Reacties op: Boekentip-estafette #1: Marleen tipt Sanne

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Julie Buxbaum

Julie Buxbaum

Julie Buxbaum (1977) is de New York Times bestsellerauteur van de YA-roman Verte...