Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Bruidstaart kiezen met smaak

op 17 april 2018 door

“Heb je morgen tijd voor de bruidstaart, lief?” Het komt steeds dichterbij. Onze bruiloft. Over iets meer dan 14 weken ben ik de vrouw van mijn droomprins. Maar er moet nog veel geregeld worden. Vandaag kwam mijn beste vriendin langs om de ideeën voor de bruidstaart te bespreken.

Door: Diana

“Weet je eigenlijk al een beetje wat je wil?” vroeg ik mijn aanstaande gisteren. Hij keek me verward aan. “Daar heb ik eigenlijk nog niet echt over nagedacht.” En ik ook niet. We zijn zo bezig met alle andere dingen – ringen, uitnodigingen, pak, jurk, band – de taart staat niet bovenaan het lijstje om over na te denken. Vandaag moest het.

Gelukkig kent mijn beste vriendin ons erg goed en kwam ze met een aantal ideeën. Het aantal gasten was bekend, dus ook daar had ze meteen rekening mee gehouden. “De kleuren kunnen allemaal aangepast worden”, zei ze toen ze de ideeën liet zien. Ik had meteen een favoriet. Die kleur! Wauw!

Ik besloot manlief eerst zijn keuze te laten maken. Mijn favoriet was ook zijn favoriet. Mooi. In de pocket. Na een paar details – zoals een andere bloem als decoratie en de kleur van de cupcakes – keken we elkaar tevreden aan. We zagen het helemaal voor ons. De topper, de taart, de cupcakes. Exact wij.

“Lieverds, moet ik nog rekening houden met de suiker?” vroeg mijn lieve meedenkende vriendin.  “Graag”, zeiden wij in koor. Sinds kort eten wij geen suiker meer in ons ‘gezin’. Toch genieten we nog volop van al het lekkers dat het leven te bieden heeft – volgende week lees je meer hierover.

En nu, nu zit ik achter mijn computer en doe ik een poging tot werken. In gedachten proef ik de bruidstaart. Ik droom weg bij de gedachte dat-ie daar op onze sprookjeslocatie op tafel staat. Als ik de taart in werkelijkheid zie, is mijn droom uitgekomen. Dan ben ik mevrouw Mom. Eindelijk.



Reacties op: Bruidstaart kiezen met smaak

Meer informatie