Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Durf jij het aan?

op 28 februari 2018 door

December was natuurlijk al de feestmaand bij uitstek, maar wij gaven de maand nog een extra feestelijk tintje met heel veel fijne, romantische, zielige en vooral mooie kerstverhalen. Geschreven door (on)bekende feelgoodauteurs, helemaal speciaal voor jou! Het was zo'n succes dat een herhaling natuurlijk niet kon uitblijven. Maar ja, december duurt nog zo lang...

We hebben zo genoten van al die mooie woorden dat we heel veel zin hebben in nog meer verhalen. Aangezien we niet willen wachten tot december (want dat duurt nog heul erg lang), zullen we in juli een tweede editie organiseren, SURPRISE! Natuurlijk niet met kerstverhalen (want dat zou raar zijn), maar met hele fijne zomerverhalen. We can't wait!

Een aantal verhalen is al ingeleverd (en heel erg tof), veel auteurs hebben toegezegd en de opzet is al weer gemaakt. Zoveel mooie plannen voor hele fijne zomermaanden, maar daar horen jullie natuurlijk ook bij! Onze lieve, leuke en vooral betrokken lezers! Daarom willen we een van jullie een kans geven om ook te shinen met een feelgoodverhaal tussen al die andere mooie zomerverhalen. Hoe tof is dat?! 

Wat moet je doen?

Heb jij schrijfambities, vind je het leuk om verhalen te schrijven of wil je jouw verhaal gewoon tussen allerlei toffe grote namen? Dat kan! Schrijf dan een fijn, lief, mooi, romantisch of misschien wel verdrieting (uiteraard wel met een feelgoodtintje) zomerverhaal van maximaal 2000 woorden. Klaar? Alle spelfoutjes eruit? Mail je meesterstuk dan voor 31 mei 2018 naar welovefeelgood@gmail.com en je verhaal wordt door ons beoordeeld. Handig om te weten is dat jullie naam alleen bekend is bij Helma en wij dus volkomen onbevoordeeld ons oordeel zullen geven. Het leukste verhaal krijgt dan een speciaal plekje hier op de spot! Niet gewonnen? Niet getreurd! We zullen je verhaal van wat korte feedback voorzien, zodat je bij een volgende keer een nog beter meesterwerk kunt inleveren! 

Wij zijn heel benieuwd naar jullie verhalen en kunnen niet wachten om deze allemaal te mogen lezen! Enjoy! Keep calm and start writing! 

Jury

Ben jij vriend van de Feelgood Club en wil je graag als jurylid samen met ons de verhalen beoordelen? Dat kan! Laat in een reactie onder dit artikel weten waarom dit op jouw lijf geschreven is.

PS. Nog een kleine side note: mocht je mee doen (wat we heel erg leuk vinden naturlijk) willen we je wel vragen om je verhaal niet eerder te delen dan de dag dat deze hier op de site wordt gepubliceerd (krijg je van te voren te horen). Op deze manier is het verhaal helemaal nieuw voor onze lezers en ook lekker exclusief! Have fun and feel good! 

 



Reacties op: Durf jij het aan?

Meer informatie