Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De ware liefde...

op 13 juli 2017 door

Je bent op zoek naar de ware liefde. Misschien wel een zomerse fling, een vakantieliefde. Heerlijk zwijmelen. Samen, op het strand, aan het zwembad flirtend of met een goed glas wijn. Wij weten hoe dat is. Zo'n ultiem gevoel. Warm worden van binnen. Reikhalzend uitkijken naar de volgende ontmoeting. Je wilt meer. Dat begrijpen wij als geen ander. Daar zijn wij ook dol op! Daarom helpen we je op weg. Wij, de dames van feelgood, geven jou DE tip. Wij helpen jou aan DE perfecte feelgood voor deze zomerperiode!

Hoe gaat het in zijn werk?

Jij laat hieronder in een reactie aan ons weten dat je door ons getipt wil worden. Eventueel vertel je waar je absoluut niet van houdt. Vervolgens zullen wij aan de hand van jouw boekenplanken hier op Hebban je een tip geven. Een feelgoodboekentip waarvan wij denken dat het perfect bij jou past. Wij spelen voor Cupido!

En dan?

En dan ga jij lekker op vakantie en neemt het boek mee. Of je blijft lekker thuis en duikt in de verloren uurtjes tussen de bladzijdes. Hoe dan ook, jij vindt deze zomer je ware liefde. Laat je het weten of Cupido raak heeft geschoten?



Reacties op: De ware liefde...

Meer informatie