Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De WLFG feestmaand quiz #3

op 05 december 2017 door

Op Sinterklaasavond is ons cadeautje de derde quiz in deze heerlijke feestmaand. Dit keer zoeken we een titel van twee woorden, in totaal bestaande uit zeven letters. Kleine tip: de tweede en derde letter van het eerste woord, kan je ook als één letter lezen. Puzzel je mee?

Je kunt het antwoord naar ons mailen op welovefeelgood@gmail.com, onder vermelding van WLFG Feestmaand quiz #3. Heel veel succes!

  1. Wat is het eerste boek op het lijstje met feelgoodboeken die in december verschijnen? Gebruik de tweede letter van de voornaam van deze schrijfster.
  2. Welke schrijfster hebben Nathalie en Sanne ontmoet in het Cobra Café op het Museumplein in Amsterdam? Gebruik de zesde letter uit de achternaam van deze schrijfster.
  3. Wat vind je in december elke dag op WeLoveFeelgood? Gebruik de vijfde letter.
  4. In welke maand openden we ons eerste WeLoveFeelgood café? Gebruik de tweede letter.
  5. Wie is de favoriete schrijfster van Marleen? Gebruik de eerste letter van de voornaam van deze schrijfster.

Het antwoord bestaat uit twee woorden. De letter uit vraag 2 heb je twee keer nodig, net als de letter uit vraag 4. De rest gebruik je een keer.

Weet jij het bij elkaar te puzzelen?



Reacties op: De WLFG feestmaand quiz #3

Meer informatie