Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De WLFG feestmaand quiz #4

op 10 december 2017 door

Wat gaat het hard met de december maand. Vandaag is het al weer tijd voor de vierde editie van de WLFG feestmaand quiz. Zoals je weet zijn we op zoek naar de titel van het boek dat je kunt winnen. Door alle vragen op te lossen, kom je achter de titel en maak je kans op het boek. Denk je de titel te weten? Mail het ons naar welovefeelgood@gmail.com onder vermelding van WLFG Feestmaand quiz #4.

We zijn dit keer op zoek naar een titel met zes woorden, in totaal 23 letters. De woorden bestaan achtereenvolgens uit twee, zeven, vier, drie, twee en vijf letters. Dit keer valt er veel te puzzelen, laten we maar gelijk aan de slag gaan!

  1. Over welk boek ging ons eerste artikel ‘Boek versus film’? Gebruik de zevende letter uit de titel.
  2. Wie won dit jaar de hebban Award voor beste roman? Gebruik de zesde letter uit haar voornaam.
  3. Sanne deed mee aan een genremelange met andere clubs van tien. Van welke schrijver was dit boek? Gebruik de vierde letter uit de volledige naam van deze auteur.
  4. Van wie is het allereerste kerstverhaal dat op WeLoveFeelgood is verschenen? Gebruik de tweede letter uit haar voornaam.
  5. Welk boek bespraken Mandy en Sanne gisteren in de wekelijkse buddy read? Gebruik de vierde letter uit de titel. 
  6. Hoe heet de mannelijke vriend uit het vrienden-drieluik van Astrid Harrewijn? Gebruik de vierde letter uit zijn naam.
  7. Wie van ons coördineerde al twee luisterleesclubs? Gebruik de derde letter uit haar voornaam.
  8. Welke mannelijke feelgoodschrijver ontmoette Lore op de Boekenbeurs in Antwerpen? Gebruik de vijfde letter uit zijn voornaam.
  9. Wat is het laatste boek dat we in november als groep bespraken? Gebruik de achtste letter uit de titel van dit boek.
  10. Wie stonden er in de maand mei centraal, mannen of vrouwen? Gebruik de derde letter.
  11. Wat is het meest recente boek dat van Jill Mansell verscheen? Gebruik de derde letter uit de titel.
  12. Marieke en Helma gingen in november een avondje uit. Welke schrijfster spraken zijn? Gebruik de derde letter uit haar voornaam. 


Om het makkelijker te maken, staan de vragen al in de juiste volgorde. Je hoeft alleen maar de antwoorden te vinden, maar let op; de eerste letter heb je twee keer nodig, de tweede letter vier keer, de vierde letter drie keer, de vijfde letter twee keer, de zesde letter twee keer, de zevende letter twee keer en de achtste letter drie keer. De rest van de gevonden letters heb je maar één keer nodig.

Een lastige dit keer, maar lastig is zeker niet onmogelijk. Zet hem op!!



Reacties op: De WLFG feestmaand quiz #4

Meer informatie