Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het kerstverhaal van Stefanie van Mol

op 20 december 2017 door

Een nieuwe start

Door Stefanie van Mol

Verhuis, zeiden ze.
Het zal je goed doen, zeiden ze.
Welnee. Toen mijn vriendinnen me aanmoedigden om die nieuwe stap in mijn leven te zetten, hadden ze duidelijk niet voor ogen dat dit is waar ik zou eindigen. Ik kijk rond in het kleine studiootje dat ik huur. Het was het enige wat ik me op dit moment kon permitteren.
Ik ben net klaar met ontbijten en zet de vuile vaat in de gootsteen, ik ren snel naar de slaapkamer en trek mijn joggingsbroek en shirt aan, klaar voor mijn dagelijks hardlooprondje in het park. Omdat ik nu eenmaal geen vuile vaat kan zien, besluit ik om eerst nog even de afwas te doen.
Zodra ik de hendel van de kraan omhoogtil, breekt die af en het water spuit in alle richtingen. Ik geef een gil en probeer met mijn ene hand het water tegen te houden en met de andere grijp ik naar de keukenhanddoek die aan het haakje hangt. Als ik die eenmaal beet heb, leg ik hem bovenop de kraan in de hoop dat hiermee de waterstroom zal minderen. Alsof dat veel zal helpen.

Het kerstverhaal van Stefanie is een erotische vertelling, die niet geschikt is voor jonge lezers.

Lees hier het volledige kerstverhaal van Stefanie van Mol

d1a4fab0529b537c6b5a3a572d95711f.png



Reacties op: Het kerstverhaal van Stefanie van Mol

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Stefanie van Mol

Stefanie van Mol

Stefanie Van Mol maakte haar debuut met de verlangen-reeks, die ze uitbracht via...