Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Oproep #2 voor de Vrienden van Feelgood over... De boekenweek

op 16 maart 2018 door

Afgelopen week plaatsten wij het eerste blog van De vrienden van Feelgood over... op onze spot. Toen vroegen we jullie mening over de historische roman. Acht vrienden van de Feelgood Club schreven een bijdrage voor dat artikel.

Vandaag herhalen we nog even de oproep.

Voor de volgende De vrienden van Feelgood over... is onze vraag:

Wat vind jij van de Boekenweek?

Van 10 tot en met 18 maart is het Boekenweek in Nederland en het thema voor dit jaar is NATUUR. Het boekenweeksgeschenk van dit jaar is geschreven door Griet op den Beeck en Jan Terlouw tekende voor het essay.

Sta jij al te trappelen om naar de boekhandel te rennen om een boek te kopen en tegelijkertijd het boekenweekgeschenk te scoren? Welk boek ben je dan van plan te kopen en als je daar dan toch bent, neem je dan in een moeite door het essay mee? Wat verwacht je van het boekenweekgeschenk? Organiseert je favoriete boekhandel iets speciaals waar je naar toe gaat? Wat vind je van het jaarlijkse Boekenbal? Allemaal vragen waar we heel graag jouw mening over willen horen.

Als je het leuk vindt om een klein stukje te schrijven voor onze spot, stuur het dan uiterlijk 17 maart  naar welovefeelgood@gmail.com. Zet erbij wat je gebruikersnaam is op Hebban en vind je reactie later deze maand terug op onze spot! 

En als je straks gratis gaat treinen met het boekenweekgeschenk, vinden we het super leuk als je een foto met ons deelt. Ook die mag je uiterlijk 20 maart sturen naar ons email-adres. En misschien zie je jouw foto dan wel terug op een speciaal foto-blog.



Reacties op: Oproep #2 voor de Vrienden van Feelgood over... De boekenweek

Meer informatie