Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

We love Feelgood vergadert

op 12 februari 2017 door

Vorige week zaterdag was het zover. In de voorgaande weken hadden we al een heleboel ideeën opgegooid, maar die dag zouden we elkaar voor het eerst in levende lijve ontmoeten. We togen af naar Utrecht om alles in detail te bespreken.

Enigszins gespannen maar vol goede zin spraken we af op Utrecht centraal. Niet de voltallige club van tien Feelgood was compleet, maar de ontbrekende dames waren met andere zeer feelgood dingen bezig. Zoals verrassingsuitjes met partner of weekendjes weg naar Rome, waarover jullie binnenkort meer zullen lezen!

Het eerste agendapunt van de meeting was een stop bij de boekspot in Hoog Catherijne, snuffelen aan boeken en input opdoen voor een binnenkort verschijnend artikel. Daarna liepen we gezamenlijk naar Stairway, waar onze vergadering plaatsvond. Bijna gelijk kwamen de kilo's op tafel die we die dag met ons mee hadden gesjouwd; we hielden een mini-boekenruil. Iedereen had gelezen boeken meegenomen, veelal Feelgood-boeken, die we met elkaar ruilden voor leesvoer van een ander. Een echte aanrader om te doen als je met boekliefhebbers samen komt; neem allemaal een paar titels mee en je scoort altijd iets wat je nog niet kende, altijd al wilde hebben of misschien zelf niet zou pakken. Niemand ging met lege handen naar huis!

Met een kop thee, mok koffie, een goed broodje, wat gegiebel en gekwebbel liepen we vervolgens de agenda door. We bespraken aankomende evenementen, nieuw te verschijnen titels, boeken die we met elkaar gaan lezen, boekverfilmingen en heel veel feelgood onderwerpen voor artikelen. Reken er op dat je het aankomende jaar veel romantiek en feelgood van ons gaat krijgen! We hebben zelfs ideeën in de vriezer moeten zetten!

Het was een zeer productieve zaterdag, die we met een aantal van ons afsloten in, je raad het vast al, de boekhandel!



Reacties op: We love Feelgood vergadert

Meer informatie