Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leesclubcafé [geen spoilers]

op 18 maart 2019 door

Belangrijke update: opwarmvragen

In het café heb ik twee opwarmvragen gesteld. Nog niet iedereen heeft deze beantwoord, maar ze tellen wel mee als leesclubonderdeel. Zou iedereen die dat nog niet heeft gedaan deze opwarmvragen willen beantwoorden?

De vragen zijn:

  1. Ga je naar YALFest? (slechts een paar antwoorden missen)
  2. Wat zijn je verwachtingen van het boek? (hier missen meer antwoorden)

Op 15 april start ik met de leesclubdiscussie en dan verhuizen we naar het daarvoor bestemde topic. Het café blijft uiteraard gewoon open! Zorg ervoor dat je de opwarmvragen vóór die datum hebt beantwoord, want er gaan leesclubvragen mee samenhangen.

Je hebt je leesclubboek (bijna) in je handen en staat te popelen om te beginnen met lezen. Stel jezelf even voor onder dit topic en sla het boek open! Staat het boek al op je 'Nu aan het lezen'-plank (via de boekpagina)?

Wat gaan we de komende weken bespreken in het café?

Tijdens het lezen horen we graag van je: hoe vlot het met het boek, zie je een quote die je geweldig vindt en wilt onthouden, kom je opvallende dingen tegen? Maar ook mag je hier kwijt wat je normaal eigenlijk leest, welk boek je net uitlas of nog even snel moet uitlezen. Denk aan dit onderdeel als het leesclubcafé. Gezellig samen lezen. Probeer geen spoilers te plaatsen!

Laat in ieder geval regelmatig weten:

  • waar je zo ongeveer bent met lezen
  • wat je eerste indruk is (spoilervrij)


En hou via het café ook in de gaten wanneer de discussie start.

Veel plezier met deze leesclub!

Volgende stap:

Heb je het boek uit, dan kun je starten aan de Leesclubdiscussie, waar we aan de hand van leesclubvragen het boek zullen bespreken. Stap op tijd de discussie in, om genoeg tijd te hebben het boek met je medelezers te bespreken!Reacties op: Leesclubcafé [geen spoilers]

Meer informatie

Gerelateerd