Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Onze boekenkast: #4 Kayleigh

op 06 maart 2017 door

Jawel, het is weer maandag.. En dat betekent dat ik aan de beurt ben om jullie een snel kijkje in mijn boekenkast te geven! Aangezien mijn collectie niet heel groot is heb ik alleen een boekenplank, maar dat betekent niet dat de boeken die daarop staan minder waard zijn. Sterker nog, als echte boekenwurm zie ik al mijn boeken als échte pareltjes en kan daarom niet wachten om die aan jullie te laten zien! 

551fed62205eb16c305d3e4a4156a5f3.jpg

De eerste helft van mijn plank bestaat voornamelijk uit engelstalige series en boeken zoals de maze runner trilogie, the infernal devices serie en alle YA boeken van John Green! Daarnaast staan er ook nog nederlandse thrillers en gewonnen boeken tussen, de meeste heb ik aan onze gulle leden van hebban te danken! Je kan je misschien afvragen waarom er kerstampjes aan mijn boeken hangen, dat is namelijk een hele logische vraag. Ik denk dat ik gewoon gehecht ben geraakt aan die kleine, sfeervolle balletjes.. Of misschien ben ik gewoon te lui om de kerstdozen van de zolder af te halen. Iniedergeval hangen ze dus nog stééds aan mijn boeken, waar ze waarschijnlijk nog tot volgende kerst hangen. 

22c1967c40bc8fe53527e064cda2d080.jpg

Op de tweede helft heb ik mijn lievelingsboeken staan! Hier zijn onder andere de selectie serie, de test trilogie en nieuwere boeken te vinden. Eigenlijk is er bijna geen logische volgorde te bekennen, maar op deze manier vond ik de hoogtes en kleuren van de boeken het mooist uitkomen. Op het plaatje komen lang niet alle boeken tot hun recht, zoals de hongerspelen trilogie. De boekenlegger heb ik een tijdje terug bij onze plaatselijke boekenwinkel gekregen. Door de leuke, eenvoudige quote heeft dit handige dingetje een plaatjse op mijn boekenplank verdient! 

 

f0a7450131207751c107efe0a6e59b12.jpg

En dan komen we eindelijk bij mijn grootste trots, de boeken van Veronica Roth! Ongeveer een jaar geleden heb ik samen met een hele goede vriendin de kans gehad om mijn lievelingsboek door mijn lievelingschrijfster te laten signeren! Ik weet nog steeds  dat ik als de dood was dat Veronica mijn naam fout over zou schrijven of dat de persoon die mijn boek open vouwde nét iets te hard zou drukken zodat de rug van mijn boek beschadigd zou raken.. Maar gelukkig ging alles goed en heb ik nu een prachtige  handtekening waar ik enorm trots op ben! 

Natuurlijk staan de Harry Potter boeken en alle oude sprookjesboeken ook nog gewoon ergens in huis, alleen paste die helaas niet meer op mijn veel te kleine boekenplankje.. Een echt kunstwerk is mijn plank niet, maar het gaat mij er vooral om dat ik al mijn favoriete boeken een mooi en zichtbaar plaatsje op mijn kamer kan geven! Een echte inspiratiebron is het dus niet, maar de passie voor boeken is er hopelijk wel een beetje in terug te vinden.. 

Ik hoop dat jullie toch even hebben genoten van mijn beginnende boekenverzameling en jullie ook meteen weer zin hebben om met jullie eigen kast/plank aan de slag te gaan! Welke series kunnen volgens jullie echt niet ontbreken op een boekenplank? Laat het weten in de reacties!  Volgende week staan we weer klaar voor jullie met een prachtige nieuwe boekenkast, hopelijk tot dan! 



Reacties op: Onze boekenkast: #4 Kayleigh

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Veronica Roth

Veronica Roth

Veronica Roth (1988) is de wereldwijde bestsellerauteur van de Divergent-serie. ...

John Green

John Green

John Green is een Amerikaanse Young Adult schrijver. Op vijftienjarige leeftijd ...