Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Donna Hay nieuwe klassiekers

Donna Hay, de beroemdste kookboekenauteur van Australië komt met haar kookbijbel. In dit boek vind je meer dan 300 klassieke recepten, geschikt voor elke moderne kok. Het is het ultieme kookboek, alles wat je ooit zou willen koken staat erin vermeld. Het bevat de favorieten van haar familie en oude bekende gerechten. Verrassende, nieuwe heerlijkheden en variatietips om klassieke gerechten aan te passen. Het zijn het soort gerechten dat we in deze tijd willen maken. Allemaal beschreven in Donna Hays geprezen stijl: eenvoudig, duidelijk en makkelijk en vaak ook nog met stap voor stapfoto’s. Meer dan 400 pagina’s in een luxe uitgevoerde, gebonden editie met schitterende details.

Donna Hay is een fenomeen in de food-wereld. Er zijn wereldwijd meer dan 4 miljoen boeken van haar verkocht.

 

 

Toon details

Redactionele recensie

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Donna Hay nieuwe klassiekers het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Donna Hay nieuwe klassiekers

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.