Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Waanzinnige plannen!

Wat is jouw Waanzinnig Plan? Wat is de droom die jou 's nachts wakkerhoudt, maar waar je niet aan durft te beginnen? Wat houdt je tegen? Geen tijd? Geen geld? Geen talent?
Bullshit, zegt Marcel van Driel en hij kan het weten. Hij opende in vier maanden de grootste cd-romwinkel van Nederland, organiseerde én verbrak met honderd man het wereldrecord filmkijken en haalde via crowdfunding 17.000 euro op voor zijn eerste volwassenenroman.
In Waanzinnige Plannen vertelt Van Driel niet alleen wat de basisvoorwaarden zijn voor een geslaagd project, maar laat hij ook anderen aan het woord die een Waanzinnig Plan op hun naam hebben staan. Stapje voor stapje loodst hij je door het proces heen, van Go naar Goal. Lezers van het boek kunnen hun eigen Waanzinnige Plan aanmelden op www.waanzinnigeplannen.nl, en hulp en ondersteuning vragen bij hun plan.
Een inspirerend en motiverend (cadeau)boek. Geen smoesjes meer, maar realiseer dat plan!

Marcel van Driel is schrijver en heeft meer dan veertig boeken op zijn naam staan. Zijn bekendste titels zijn Superhelden.nl (11+) en de prentenboeken rond Bino de sneeuwwitte pinguïn. In 2014 verschijnt bij uitgeverij Meulenhoff Nachtmerrieman, zijn eerste roman voor volwassenen.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Waanzinnige plannen! het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Waanzinnige plannen!

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.