Hebban vandaag

Community /

Dit was mijn Hebban Reading Challenge 2019: Linda Marie Vermeulen

door Hebban Crew 9 reacties
Tot en met het einde van het jaar lichten we elke dag een deelnemer van de Hebban Reading Challenge 2019 uit. Wat was hun meest onverwachte boek, hoeveel boeken telde hun doel en hebben ze dat gehaald? En belangrijker nog: wat staat er op hun leeslijstje voor 2020?

Linda Marie Vermeulen

Even voorstellen
Met het doel van 12 boeken om te lezen begon ik voor het eerst aan de Hebban Reading Challenge 2019. Het quotum zou zeker gehaald worden en van het overschot zou ik niet wakker liggen, het was mooi meegenomen. Met de teller op 65 boeken en een percentage van 542% (op school deed ik nooit beter) kom ik als een echte overwinnaar over de streep. Maar deze week las ik: 'Het gaat niet om hoeveel boeken je leest maar over wat elk boek met je doet.' En zo sta ik toch weer in mijn hemdje.

Hoeveel boeken heb je in 2019 gelezen?
65

Op hoeveel boeken staat je Reading Challenge 2020?
12

Wat was je meest onverwachte boek?
Grand Hotel Europa van Ilja Leonard PfeijfferGekregen als cadeau van de Hebban-redactie, dus dank je wel! Het onderwerp Europa boeide mij.

Naar welk boek/welke boeken kijk je nu al uit?
Vaderliefde van P.F. ThoméseRinkeldekink van Martine BijlButcher's Crossing van John Williams en Zondagskind van Judith Visser.

Wat vind je zo leuk aan de Hebban Reading Challenge?
Het is een soort leesmeter. Je plant om meer te lezen (je hebt een doel) en met de Hebban Reading Challenge hou je je vooruitgang bij. Het maakt mij meer bewust van waar ik mee bezig ben en ik neem mijn leesboek overal mee naartoe. Bij dikke boeken plan ik een aantal pagina's per dag. Ik vind het leuk om de boeken die ik aan het lezen ben te 'etaleren' op Hebban.

 

Bekijk Linda Marie's 2019 Challenge

Start jouw Reading Challenge 2020Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit was mijn Hebban Reading Challenge 2019: Linda Marie Vermeulen

 

Gerelateerd

Hebban Spots

Hebban Reading Challenge Café

82 volgers

Welkom in het Café rond de Hebban Reading Challenge. Hier kun je al je vragen, opmerkingen, leestips, tipvragen en meer kwijt. Hoe werkt zo'n Challenge, waar is het voor en wat haal je eruit? De...


Gesponsorde boeken