Advertentie

Hebban vandaag

Community /

Hebban highlights zomer 2019: Maak kans op een exclusief Hebban-tasje!

door Hebban Crew 1 reactie
Welkom bij Hebban Highlights, editie zomer 2019. In dit artikel vind je zeven hoogtepunten op Hebban in de afgelopen paar maanden, met o.a. de Mooiste Boeken Tiendaagse, de Hebban VIP Club, het ongekende succes van de Zeven Zussen en de gruwelijkste thrillers ooit geschreven.


1) Stel jouw top 25 mooiste boeken samen en maak kans op een exclusief Hebban-tasje

Wat zijn de mooiste vijfentwintig boeken die je ooit las? Laat het ons weten door op Hebban jouw Top 25 aan te maken of te wijzigen. Doe je dat tijdens de Mooiste Boeken Tiendaagse van 15 juli tot en met 24 juli, dan maak je kans op een spiksplinternieuw Hebban-tasje. 

Naar het artikel Maak of wijzig jouw top 25 

2) Nieuw: de Hebban VIP Club

Deze zomer lanceren we de Hebban VIP Club, een club voor leden met een roze Hebban-hart die het leuk vinden om Hebban te helpen de beste, fijnste en leukste plek te laten zijn en blijven voor liefhebbers van boeken. Kijk met ons mee wat je kunt verwachten van de Hebban VIP Club.

Naar het artikel Meer VIP Club-artikelen 

3) Doe mee aan de Zeven Zussen Challenge

In deze speciale Zeven Zussen Challenge gaan we natuurlijk alle boeken in de Zeven Zussen-reeks van Lucinda Riley verslinden. Doe je mee? We verloten rond de verschijning van het zesde deel een aantal gratis exemplaren onder de deelnemers van deze challenge. Heb je alle boeken al gelezen? Maakt niet uit!

Naar de Zeven Zussen Challenge Naar het Zeven Zussen-café 

4) Zelf boeken toevoegen aan Hebban

In de Hebban database vind je miljoenen boeken, oud, nieuw, Nederlands, Engels, allerlei genres. Maar jij leest nét dat ene boek dat niet op Hebban te vinden is. Je kunt volledig zelfstandig en direct boeken die je nog mist in de database, zelf toevoegen. Je kunt ook onvolledige boekinformatie aanvullen.

Naar het boektoevoeg-formulier Meer handige gebruikerstips 

5) Dit zijn de 10 gruwelijkste thrillers

Jullie deelden je meest gruwelijke leeservaring met ons. We lazen wanneer de rillingen over jullie rug liepen, jullie bijna met afschuw een boek dichtsloegen of zelfs even weglegden om bij te komen. Dit zijn de 10 gruwelijkste thrillers volgens Hebban lezers!

Naar het artikel

6) Recordaantal deelnemers aan de Hebban Reading Challenge

De Hebban Reading Challenge telt inmiddels meer dan 7.200 deelnemers. Hiermee is het aantal lezers dat meedoet aan de leukste leesuitdaging van het jaar met een kwart gestegen ten opzichte van de vorige editie. Er kan gedurende het hele jaar worden ingeschreven. Hoofdredacteur Sander Verheijen: 'Onze challenge is niet alleen een stok achter de deur om meer te gaan lezen, het is sowieso leuk om op deze manier bij te houden welke boeken je in een jaar leest en van plan bent om te gaan lezen.' 

Naar het artikel Direct meedoen 

7) Praat mee over Bookaroo [Hebban topics]

Hebban-chef Sander Verheijen opende een topic over Bookaroo, een online boekwinkel van de mensen achter Das Mag 'om de reguliere boekhandel te redden. Is dit dé revolutie waar het boekenvak op zit te wachten? Koop jij trouwens überhaupt boeken bij jouw lokale boekhandel? Bestel je weleens direct online bij ze? Hoe belangrijk vind je die boekhandel bij jou om de hoek nu eigenlijk? 

Praat mee Start zelf een topic Over de auteur

Hebban Crew

2129 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban highlights zomer 2019: Maak kans op een exclusief Hebban-tasje!

 

Gesponsorde boeken