Hebban vandaag

Lezen /

Het voorwoord: Lees verder na... 'Het zoutpad'

door Hebban Crew 2 reacties
Tijdens Het voorwoord van de Boekenweek tippen we je graag Nederlandse en Vlaamse auteurs, om kennis mee te maken of ter afwisseling. Weet je na die grote internationale bestseller niet wat je nu op moet pakken? In dit artikel vind je lees verder-tips van een boekverkoper én het Hebban Team. Vandaag zijn dat Nederlandstalige tips bij de bestseller 'Het zoutpad' van Raynor Winn.

Over het waargebeurde verhaal Het zoutpad van auteur Raynor Winn en haar man raakt de wereld niet uitgepraat. Naast het boek kwamen er ook vele interviews met Winn, die met haar man dakloos raakte en een tocht van tweeduizend kilometer volbracht. Het leverde het echtpaar eindelijk iets goeds op; dankzij een lezer vonden ze een nieuwe plek om hun leven weer op te bouwen. Het zoutpad kwam op de shortlist van de Costa Book Awards te staan en de Wainwright Prize, ook won het de RSL Christopher Bland Prize. In september 2019 was het het bestverkopende boek in zelfstandige Engelse boekhandels. Het boek staat inmiddels 37 weken in de Bestseller 60, momenteel op de 33e positie.

De boekverkoper tipt

Boekverkoper Pauline Goedemans van Grimbergen Boeken:

'Een sentimental journey van schrijver Johan De Boose, dwars door de VS, om zijn overleden vader een laatste saluut te brengen. Lees over een reis, een familie, een verlies, over de natuur, over vriendschappen en over een vader en een zoon. Een wonderschoon verhaal, een intieme inkijk in het leven van De Boose, verlicht met privéfoto’s. Soms waan je jezelf in het Teylers Museum, vol fossielen en natuurkundige weetjes.

Maar Dondersteen is vooral een liefdevolle herinnering aan een vader en over het omgaan met verlies.'

Koop dit boek bij Grimbergen Boeken

Meer lees verder-tips

Het voorwoord van de Boekenweek

De Boekenweek is verplaatst naar de zomer van 2021 en toch beleven we van 6 t/m 14 maart een ‘week vol boeken’. Omdat je het boek nooit genoeg kunt vieren en jouw favoriete boekhandel ook de komende tijd alle steun kan gebruiken. Laat je inspireren en geniet in aanloop naar de Boekenweek van gesprekken met auteurs en de mooiste boeken(tips). Hoofdsponsor NS is in 2021 twintig jaar verbonden aan de Boekenweek. Kijk voor meer leesinspiratie op www.ns.nl/treinlezer.

Naar het kanaal

Welk Nederlandstalig boek tip jij bij Het zoutpad?Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Het voorwoord: Lees verder na... 'Het zoutpad'

 

Gerelateerd

Over

Raynor Winn

Raynor Winn

Raynor Winn debuteerde overweldigend met Het zoutpad, dat uitgroeide tot een int...


Gesponsorde boeken