Hebban vandaag

Nieuws /

Portret van moeder en zoon op eerste plek in Bestseller 60

door Soraya Vink (crew) 2 reacties
De hoge posities in de Bestseller 60 zijn deze week onderhevig aan alle prijsruitreikingen en promotie. Dit geldt ook voor de koppositie die deze week naar 'Ma' van Hugo Borst gaat.

In het liefdevolle portret van zijn moeder beschrijft Hugo Borst  de ingrijpende gevolgen van dementie. De levenslessen van Claudia de Breij in Neem een geit zijn ook deze week weer te vinden op de tweede plek. Hebban interviewde de schrijfster en cabaretière over haar boek.

Op de derde plek staat NS Publieksprijs winnaar Joris Luyendijk met zijn boek Dit kan niet waar zijn. De Amerikaanse prinses, het nieuwe boek van Annejet van der Zijl, komt nieuw binnen op de vierde plek en Lieveling van Kim van Kooten zakt terug naar de vijfde plek.

De rest van de genomineerden voor de NS Publieksprijs zijn verdeeld over de lijst terug te vinden. Op plek 41 vinden we Het hout van Jeroen Brouwers dat twee weken geleden bekroond werd met de ECI Literatuurprijs.

Overige nieuwe binnenkomers zijn: Judas van Amos Oz (plek 9), De schuldigen van David Baldacci (plek 16), Guinness World Records 2016 (plek 32), Fokke & Sukke: het afzien van 2015 (plek 33), De derde stad van Holland van Gerrit Verhoeven (plek 53) en De jaarclub van Linda van Rijn (plek 59).

Hier vind je de volledige lijst van de Bestseller 60.Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Portret van moeder en zoon op eerste plek in Bestseller 60

Gesponsorde boeken