Hebban vandaag

Listmania /

Verwacht: thrillers in 2021 (1)

door Hebban Crew 20 reacties
In Verwacht zet de redactie van Hebban titels in de spotlights waarvan ze vindt dat je moet weten dat ze gaan verschijnen. Voor het volledige overzicht van verwachte titels houd je natuurlijk de Verwachtlijst in de gaten, of abonneer je je op de wekelijkse Verwacht-nieuwsbrief.

Uitgelicht

Ze is de slechtste met-schrijven-stopper die we kennen. Nadat ze in 2015 aankondigde haar pen aan de wilgen te hangen, schreef ze meer boeken dan veel niet gestopte schrijvers. Een non-fictieboek met Susan Smit, een Literair Juweeltje met drie korte verhalen, een roman en een YA-novelle. Ook tekende ze voor het scenario van de thrillerserie Vlucht HS13 en de verfilming van De godin van de jacht (de bestseller van Heleen van Royen). En nu zes jaar na haar laatste thriller verschijnt begin volgende maand Vogeleiland bij uitgeverij The House of Books. Wij kunnen niet anders dan uitkijken naar een nieuw spannend boek van Gouden Strop-winnaar Marion Pauw.

Marion Pauw Sneak preview Vogeleiland Gouden Strop

Meer verwachte thrillers vind je in het Hebban Verwacht-overzicht. Elke maandag een overzicht in je mailbox van verwachte titels in jouw favoriete genres? Meld je dan in Mijn Hebban aan voor de gratis verwacht-nieuwsbrief.

Naar welke thrillers kijk jij uit?

Reageer onder dit artikel.Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Verwacht: thrillers in 2021 (1)

 

Gerelateerd


Gesponsorde boeken