Hebban vandaag

Community /

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Gelezen

door Hebban Crew 74 reacties
Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor je Gelezen-boekenplank.

Wil ik lezen

In Mijn Hebban vind je, naast je Wil ik lezen-plank, ook je Gelezen-plank. Sla jij de laatste bladzijde van je boek om, dan kun je een boek op Gelezen zetten. Je krijgt, zowel in de app als op de site, een popup-schermpje te zien, waarin je wordt gevraagd hoeveel sterren je het boek wilt geven, of je het boek aan wilt vinken voor een Hebban Reading Challenge en in welke maand+jaar je het boek las.

Je hele leesleven verzamelt zich op deze plank, op volgorde van leesmoment. Ook via de Hebban Boekenapp kun je een boek op Gelezen zetten. Scan het boek en klik op Gelezen.

De uitdaging van vandaag
Voeg vandaag een aantal ooit gelezen boeken toe aan je Gelezen-plank. Denk aan jeugdfavorieten, je examenlijst, boeken die je las voordat je Hebban leerde kennen, et cetera. Bij boeken die je lang geleden las is het handig het leesjaar aan te passen. Zo blijft je Gelezen-plank netjes op volgorde van leesmoment staan. Om je te helpen herinneren wat je ooit las, vind je hiernaast de topboeken van de Hebban 1000, de mooiste boeken aller tijden volgens Hebbanlezers. Klik door naar de volledige Hebban 1000 voor nog veel meer titels om op Gelezen te zetten!

Staan er voldoende boeken op je Gelezen-plank, klik dan op de link onderaan deze pagina om naar het deelnameformulier te gaan.

Meer informatie over de Hebban 1000.

Maak elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro en steun je eigen favoriete boekhandel

Vijfentwintig dagen lang maken lezers dagelijks kans op een Boekenbon ter waarde van honderd euro. Deelnemers aan de actie wordt gevraagd hun favoriete boekhandel te noemen waar zij de Boekenbon willen besteden. Hiermee willen we de lokale boekhandel in de schijnwerpers zetten en mee laten profiteren van deze actie tijdens en na de lockdown.
Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Gelezen