Advertentie

Christian White

beschrijving bewerken

Christian White, geboren in Australië, is een Australische auteur en scenarioschrijver. Zijn debuutroman, The Nowhere Child, won de Victoriaanse Premier's Literary Award voor een onuitgegeven manuscript. Hij co-creëerde de televisieserie Carnivores, momenteel in ontwikkeling met Matchbox Pictures en Heyday TV, en schreef mee aan Relic, een psychologische horrorfilm die geproduceerd wordt door Carver Films (The Snowtown Murders, Partisan).

Geboren en getogen op het schiereiland Mornington, Christian had een eclectische reeks van 'dag banen' voordat hij in staat was om full-time te schrijven, met inbegrip van food-cart chauffeur op een golfbaan en video-editor voor een volwassen filmmaatschappij. Hij brengt nu zijn dagen door met schrijven vanuit zijn huis in Melbourne, waar hij samenwoont met zijn vrouw, de filmmaker Summer DeRoche, en hun geadopteerde windhond, Issy. Hij heeft een passie voor echte misdaadpodcasts, Stephen King en alles wat met Bigfoot te maken heeft. In het niets (The Nowhere Child) is zijn eerste boek. Christian werkt momenteel aan zijn tweede roman, die in 2019 door Affirm Press zal worden gepubliceerd.

Laatste bewerking door Carola op 25/04/2019
Auteursfoto: GoodReads
Rapporteer deze bijdrage aan de redactie

Nieuwste boek

In het niets - Christian White Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 20,99
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken