Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Patricia Bouwhuis-Ooyevaar Auteur

Hebban-auteur


4 lezers volgen deze auteur

Patricia Bouwhuis-Ooyevaar

Een auteur die tekent en een tekenaar die schrijft, dat ben ik. Vóór 2020 heb ik veel getekend over Asperger, een vorm van autisme. In het coronajaar besloot ik het roer om te gooien en te gaan schrijven. Het verhaal van 'De Betovering van de Toren' heeft nog een link met autisme, het erop volgende 'Euphorbia' niet meer. Ik richt me (nog) niet op een bepaald genre. Mijn eerste twee boeken zijn thrillers, maar hebben alletwee een heel verschillend soort spanning. In september '22 verscheen mijn derde schrijfsel: 'Op afstand verbonden', een kortverhaal van een heel andere orde. Dit boekje is tevens het eerste dat in oplage is gedrukt. In mei 2023 werd mijn inzending de 1e runner-up in de Goeken-schrijfwedstrijd voor spannende verhalen. Daarnaast heb ik meegedaan aan 3 andere schrijfwedstrijden: een regionale wedstrijd, waar ik als 3e eindigde (2021); de Hebban Zilveren Strop, waar mijn verhaal een mooie 8e plek behaalde (2022) en de schrijfwedstrijd van uitgeverij LetterRijn, waar mijn inzending de 1e prijs in de wacht sleepte (2022). Ik breng mijn boeken uit onder de uitgeversnaam Stork House en probeer dit op een zo professioneel mogelijke wijze te doen.

Nieuwste boek

Black-out - Patricia Bouwhuis-Ooyevaar Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Patricia Bouwhuis-Ooyevaar