Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

3PAK 2023

3PAK is tijdens de Boekenweek van Jongeren, van 15 t/m 24 september, door jongeren gratis af te halen op school, in de boekhandel en bibliotheek.

Philip Huff is schrijver, dichter en regisseur. In 2009 debuteerde hij met Dagen van gras, drie jaar later gevolgd door het verfilmde Niemand in de stad. In zijn meest recente, bejubelde roman Wat je van bloed weet schrijft hij over het trauma van mishandeling.

Rima Orie schrijft als Young Adult-auteur graag fantasyverhalen over magische werelden, zoals De Zwendelprins en In het vervloekte hart. Haar verhaal in 3PAK speelt zich af in de wereld van de populaire game Assassin’s Creed: Mirage.

Nydia van Voorthuizen & Marie Lotte Hagen zijn het feministische duo dat bekend werd met hun pamflet en gelijknamige podcast Damn, honey. Inmiddels hebben zij zes boeken geschreven, waaronder Shit waar je als vrouw mee moet dealen.

Toon details

Recensies (5)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is 3PAK 2023 het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op 3PAK 2023

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.