Advertentie

Aap, Beer, Cheeta

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
  Topics 0
Kinderen zijn gefascineerd door vormen. Niets is leuker dan ze herkennen. Twee zijn daarbij favoriet: letters en dieren. Geen grotere vreugde dan het zien van 'mijn letter', ofwel de beginletter van hun eigen naam. Maar ook de naam van een dier kan in grote blijdschap worden uitgeroepen: 'Aap!' 'Beer!'
Dit boek is een feest der herkenning.
Informatief dierenalfabet
Met dit alfabet leren kinderen niet alleen de verschillende letters kennen en herkennen, maar ook zesentwintig dieren. Van de dieren leren ze de namen en de unieke eigenschappen. Want hoe beweegt een aap, wat doet een beer in de winter en hoe jaagt een cheeta? Wat bepaalt of het krokodillenjong een jongen of een meisje wordt en waarom zijn de veren van een flamingo roze? Dankzij Aap, beer, cheeta komen kinderen het allemaal te weten.
Henriette Boerendans maakte van elk dier een kleurrijke houtsnede. Ze heeft daarvoor goed gekeken naar de bijzondere kenmerken van de dieren. En dat is te zien. Het is haar gelukt om exact die unieke en karakteristieke vorm van elk dier vast te leggen. Het resultaat is verbluffend.
+


Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Eerste editie
19 februari 2009
Laatste editie
19 februari 2009
ISBN
9789046805398


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Aap, Beer, Cheeta

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken