Alex Bergmans... wie is dat dan wel?

Als auteur onder de naam Alex Bergmans verkoopt Wijnand van de Meeberg zijn vlot geschreven en pretentieloze romans. Ook aan de bibliotheken. Wat onder zijn eigen naam niet lukte, lukte vreemd genoeg wel onder zijn pseudoniem.
Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en hij wilde gewoon openheid van zaken geven en onder zijn eigen naam de bekendheid verwerven die hij feitelijk al zou moeten hebben, ware het niet dat een vreemde kronkel in het maatschappelijk denken hem opzij zette en zijn alter ego wel de kans gaf door te breken.
Dus in dit boek geeft hij openheid van zaken over wie hij is en hoe zijn leven eruit heeft gezien. Dat leven was complex en ik denk dat er weinig mensen zijn die zoveel verschillende dingen hebben gedaan als deze bijzondere man.
net als in zijn romans, schrijft Van de Meeberg op een vlotte, niets verhullende manier en mensen die openstaan voor het 'echte' in plaats van de 'schijn', zullen hier zeker van genieten.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Alex Bergmans... wie is dat dan wel? het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Alex Bergmans... wie is dat dan wel?