Wanneer weet een mens of hij moet geloven wat hem wordt verteld? Dat is telkens weer het criterium. Het begint al als kind wanneer je geconfronteerd wordt met Sinterklaas, de Kerstman, Klaas Vaak, de ooievaar.
De sprookjes die je worden verteld over heksen, wolven en reuzen. Wat is waar en wat is fantasie? Waar ligt de grens?
Zo ligt het ook met het geloven in een god. Waarom moet dat nu juist het enige zijn waarin we moéten blijven geloven, terwijl al die andere zaken gaandeweg ontmaskerd worden als fantasie of erger nog, leugenpraat.
Daarover gaat dit boek.
Niet bedoeld om te kwetsen, want als je snel gekwetst bent, moet je dit boek gewoon niet kopen of lezen.
Daarover gaat dit boek.