Advertentie
Allemaal sprookjes

Allemaal sprookjes

11
Gelezen 11 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 3
Junior   Topics 0
Een prins die niet wil leren, diepvriesdames, een kikvorst, een beest met een achternaam, Reus Borremans, een prinses met gouden haren, miesmuizers, een weerwolf je komt ze allemaal tegen in de sprookjes van Annie M.G. Schmidt. Het zijn verhalen waarin altijd iets onverwachts gebeurt en ook altijd iets te lachen valt. En net als alle goede sprookjes zijn ze om voor te lezen of om zelf te lezen. Voor alle leeftijden.
Met tekeningen van Carll Cneut, Gerda Dendooven, Harrie Geelen, Annemarie van Haeringen, Philip Hopman, Jan Jutte, Martijn van der Linden, Mance Post, Sieb Posthuma, Wouter Tulp, Jaap de Vries, Marenne Welten en natuurlijk Fiep Westendorp.
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
177
Uitgeverij
Em. Querido's Uitgeverij Kinderboek
Laatste editie
05 april 2012
ISBN
9789045106113 , 9789045113159
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

Blij verrast!

door: E.W. 1 like
Wat een superleuke verhalen!! Ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje twijfelde of ik deze zou gaan luisteren, haar zoon Flip leest zowat al haar boeken voor, doet dat goed, maar ik vroeg me af of ze wel origineel zouden zijn. Nou, dat zijn ze zeker! Er staan verhalen tussen die zich zo kunnen...
luisterboek

Heerlijk gek

door: annannette 1 like
Annie MG Schmidt is toch wel een van de beste, gekste, leukste en grappigste schrijvers die ons land ooit gekend heeft. Haar verhalen zitten vol wonderlijke vondsten, zowel op taalkundig als op fantasierijk vlak. Alles is mogelijk en regelmatig zit er ook nog ergens een mooie moraal verborgen,...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook