Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Dante-Aristoteles-cover-front
  Luister een fragment

STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 284 4 186 3 57 2 14 1 4

Aristoteles & Dante ontdekken de geheimen van het universum

Gelezen 708 Aan het lezen 12 Wil ik lezen 498 Favoriet 92 Recensies 33
Young adult Artikelen 11 Lijsten 9 Spots 37 Hebban 1000 198   Topics 0

Ik wed dat je soms alle geheimen van het universum kunt lezen in iemands hand.’

Aristoteles is een eenzame, boze tiener die wellicht nét iets teveel over de wereld nadenkt. Dante is een eigenwijze betweter die het liefst de hele dag zonder schoenen rondloopt. Beide zijn ze van Mexicaans-Amerikaanse afkomst en vragen ze zich af wie ze eigenlijk zijn.

Wanneer de twee elkaar bij het zwembad tegenkomen, lijken ze op het eerste gezicht lijnrecht tegenover elkaar te staan. Toch hebben ze meer gemeen dan ze vermoeden, naast het feit dat ze beiden vernoemd zijn naar oude filosofen. Er ontstaat een bijzondere vriendschap die levens verandert en zowel Ari als Dante laat nadenken over wie ze willen zijn

Genre

Recensies (33)

Keuze van de redactie

Het hartverwarmende universum van Sáenz

door: Rosalien Manderscheid 3 likes

Het is maandag, 15 juni 1987. Als Aristoteles de keuken binnenloopt vraagt zijn moeder: ‘Zeg je nog goedemorgen?’ Ari antwoordt dat hij daar nog over na moet denken. Als je geen échte vrienden hebt, dan heb je daar veel tijd voor: nadenken. Ari vindt het niet erg, hij is graag alleen. Hoewel dit...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Aristoteles & Dante ontdekken de geheimen van het universum

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken