Advertentie

Bezeten van bloed

0
Rank 8560 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Fantasy & SF   Topics 0
De familie Anderson was dolblij toen ze kon vertrekken uit het sombere stadje in Florida, aan de rand van een groot moeras. Er hing daar een onheilspellende sfeer, dreigend en slecht - te slecht om natuurlijk te zijn.

Nu, jaren later, keren de Andersons terug naar Villejeune, op zoek naar rust en om hun dochter, de 16-jarige Kelly, haar steeds terugkerende nachtmerries te laten vergeten.

Maar al spoedig blijkt dat er in al die tijd niet veel veranderd is. De stuurse inwoners van Villejeune hebben nog steeds iets te verbergen. Zij houden niet van opdringerige, bemoeizieke nieuwkomers. Kelly's nieuwsgierige vragen blijven onbeantwoord - tot zij een gruwelijke ontdekking doet...

Een mysterieuze sekte houdt het stadje in zijn greep. Hun honger naar macht is niet te stillen. Onder leiding van hun vreeswekkende aanvoerder De Zwarte Man willen zij dood en verderf zaaien tot het einde der dagen - tot hun duistere voorspelling in vervulling zal gaan.

Kelly dreigt, evenals de andere kinderen van Villejeune, het slachtoffer te worden van oeroude, geheime rituelen. Het altaar staat gereed, de zwarte kaarsen branden, een mes glinstert in het koude schijnsel van de volle maan...
Genre
Fantasy & SF
Aantal pagina’s
200
Uitgeverij
Kadmos B.V.
ISBN
9067903477
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic